home | contact

Wie we zijn

Futari [spreek uit: foetaarie] is opgericht in 2005. Futari is Japans voor '2 personen', refererend aan de oprichters van de onderneming. Van een kleine 'start-up' is Futari langzaam aan het uitgroeien tot een professionele onderneming.

Wij richten ons met name op het ontwikkelen en onderhouden van internet-sites voor ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in de regio Voorne Putten, Zuid Holland. Deze MKB ondernemingen hebben veelal wel de wens middels een gedegen website hun huidige en toekomstige klanten te willen bedienen, echter de expertise en de tijd ontberen dat op een professionele wijze te doen. Vaak is een website voor deze ondernemingen toch nog steeds een relatief nieuw verschijnsel of is hun huidige website slechts een 'digitale brochure' zonder een echt doordacht concept en al zeker niet volledig ge�ntegreerd met de overige bedrijfsprocessen.

Futari heeft specifiek voor het MKB segment een eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier zelf de inhoud van uw website up to date kunt houden. Na het initi�le ontwerp van uw site door Futari is het zelfs voor mensen zonder al te veel IT kennis een koud kunstje om updates op uw site door te voeren.

Futari staat voor snelle besluitvorming & korte lijnen, kennis van zaken en een plezierige, informele relatie.