home | contact

Wat we doen

We maken websites

We kunnen er kort over zijn: 'we maken websites'. En dan met name betaalbare websites voor het midden- en kleinbedrijf die net dat beetje extra hebben. Wij verzorgen het gehele traject van A to Z en maken vrijwel geen gebruik van externe partijen, zoals dure communicatie- of reclamebureaus, fotografen of tekstschrijvers. Hierdoor blijven de kosten voor u acceptabel en verdient u uw investering snel terug.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Op basis van een eerste gesprek brengen wij uw wensen in kaart en adviseren u eventueel over de extra mogelijkheden van het internet waar u misschien niet aan gedacht had. Hierbij maken we een vertaalslag tussen uw doelstellingen en een internet oplossing. Uw wensen vertalen wij in een offerte waarin we duidelijk uitéénzetten wat we voor u gaan opleveren en wat dat gaat kosten. We werken op basis van fixed price, dus geen verrassingen achteraf. In onze offerte ziet u wat de éénmalige projectkosten zijn en wat de beheerkosten zijn (domeinnaamregistratie, hosting en eventueel ondershoudscontract of licentiekosten voor ons Content Management Systeem).

Na accoord, registreren we eerst uw gewenste domeinnaam en indien uw eerste keuze reeds geregistreerd is adviseren wij u over een alternatief. Wij brengen de hosting van uw site onder bij één van de providers waar we nauw mee samenwerken zodat u slechts één aanspreekpunt heeft voor uw internet site.

Dan gaan we aan de slag. Eerst met een 'prototype' wat alleen voor u te zien is en als we het eens zijn over dit prototype gaan we het geheel uitwerken tot de uiteindelijke website. Bij oplevering krijgt u de tijd om alles uitvoerig te testen zodat we opgeleverd hebben wat we hebben afgesproken. En dan pas gaat uw website 'live'. En wilt u na oplevering nog wat aanpassingen - daar doen we vanzelfsprekend niet moeilijk over.

En wat levert u zelf dan allemaal aan?

Natuurlijk bent u zelf ook nauw betrokken bij het gehele traject en dient u zelf ook zaken aan te leveren. Bijvoorbeeld uw huisstijlmaterialen - logo's, kleurgebruik, gewenste lettertypes, etc; indien u niet beschikt over eigen 'huisstijl' maken wij op basis van ons intake gesprek een passende oplossing. Daanaast draagt u zorg voor de teksten, eventueel in verschillende talen - u weet immers zelf het beste wat u uw huidige en toekomstige klanten wilt vertellen. En maakt u gebruik van ons Content Management Systeem, dan is het een koud kunstje om de teksten later zelf weer aan te passen! Tenslotte levert u al het beeldmateriaal (bv. foto's van producten, medewerkers, uw pand, uw wagenpark, machines, etc) dat op de site getoond worden en die niet tot de 'basis layout' van uw website behoort.

En als ik al een website heb?

Ook dan kan het interessant zijn om eens te praten. Op internet gaan de ontwikkelingen razendsnel en worden de mogelijkheden steeds uitgebreider. Wij geven graag onze mening over uw huidige site en adviseren over eventuele wijzigingen. Daarnaast hebben wij inmiddels voor veel van onze klanten de huidige website 'dynamisch' gemaakt zodat deze middels ons Content Management Systeem onderhouden kan worden en de beheerskosten verlaagd kunnen worden.

Interesse of nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.