home | contact

Wat we doen

Beheer en onderhoud

Voor websites die wij gebouwd hebben verzorgen we vanzelfsprekend het beheer. Deze beheerkosten zit verwerkt in de kosten van de hosting van uw website en dit betekent dat we het contact met de hosting provider onderhouden, uw email adressen beheren en uw dataverkeer & opslagcapaciteit monitoren.

Daarnaast is het belangrijk dat uw website ook na oplevering actueel blijft. Afhankelijk van het te verwachten onderhoud adviseren wij u reeds in de offerte over de onderhoudsoplossing die het beste aansluit bij uw behoeften:

Onderhoud middels ons Content Management Systeem

Met toegang tot ons Content Management Systeem kunt u of uw medewerkers makkelijk zelf de website onderhouden en blijven de onderhoudskosten beperkt. Uw site wordt dan in 'dynamische' vorm opgeleverd.

Onderhoud op basis van een onderhoudscontract

Wij onderhouden uw website voor een vaste prijs per periode; we maken gezamenlijk een inschatting van uw onderhoudsbehoefte, houden de werkelijke uren bij en evalueren het onderhoudscontract éénmaal per jaar. In een Service Level Agreement (SLA) komen we overeen op welke termijn wij de wijzigingen voor u zullen doorvoeren. Zo heeft u geen verrassingen over de kosten en een gegarandeerd service niveau.

Onderhoud op incidentele basis

Heeft u slechts een lage onderhoudsbehoefte dan kunt u ook kiezen om wijzigingen op incidentele basis door te geven. We werken op basis van een vooraf afgesproken uurtarief en berekenen de werkelijke uren aan u door. In deze oplossing kunnen wij de tijdigheid van het verwerken van uw wijzigingen niet garanderen.

Wij verzorgen ook onderhoud voor websites die niet door ons gemaakt zijn en niet door ons gehost worden. Het is dan wel zaak dat we de broncode van uw site kunnen beoordelen en beschikking krijgen over de inlogcodes van uw huidige hosting provider.