home | contact

Wat we doen

Hosting

Als onderdeel van het A to Z opleveren van uw website, verzorgen wij ook de hosting. Het hosten van een website betekent dat de site ergens op een computer die met het internet is verbonden (een zogenaamde webserver) is opgeslagen zodat deze door uw klanten bekeken kan worden. Uw site moet voldoende opslagcapaciteit hebben (bijvoorbeeld voor fotobestanden) en dataverkeer aankunnen en daarnaast moet uw domeinnaam (bijvoorbeeld www.futari.nl) geregistreerd worden en de email afhandeling (bijvoorbeeld info@futari.nl) ingesteld worden. 

Doen we dat dan zelf, hosting?

Nee. Er is enorme concurrentie in de hosting markt en er zijn voldoende Hosting Providers die deze diensten tegen goede prijs/kwaliteit verhouding en met een goede service aanbieden. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal van deze hosting providers en brengen uw site onder bij de provider die het beste aansluit bij uw behoeften. En aangezien wij de taal spreken van de provider, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over dit soort zaken.

Als u reeds een website heeft en reeds een contract heeft met een Hosting Provider, is dat geen probleem. In overleg co÷rdineren wij de verhuizing of bekijken we of de hosting bij uw huidige provider gecontinueerd kan worden.